pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Hotellerie restauration.com. 2 edition. Podręcznik (+ DVD)

Dane szczegółowe:
Wydawca: CLE INTERNATIONAL
Rok wyd.: 2013
Oprawa: miękka
Ilość stron: 144 s.
Wymiar: 210x286 mm
EAN: 9782090380460
ISBN: 978-20-9038-046-0
Data: 2015-12-11
Cena wydawcy: 115.40 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Druga edycja podręcznika zaadresowanego do wszystkich osób pragnących pogłębić kompetencje językowe w specjalistycznej dziedzinie jaką jest hotelarstwo i gastronomia. Książka niezastąpiona do nauki języka specjalistycznego przy bezpośrednich kontaktach z klientem francuskojęzycznym. Dodatkowo w drugiej edycji znajdziemy: - płyta DVD z fikcyjnymi dokumentami video, składająca się z 6 epizodów związanych bezpośrednio z treścią poszczególnych rozdziałów podręcznika, - kolorowy przewodnik po "Gastronomii i winoznawstwie", - materiały (10 testów próbnych) przygotowujące do uzyskania zawodowego dyplomu z języka francuskiego z dziedziny Turystyki i hotelarstwa (DFP TH ) B1 podczas egzaminu organizowanego przez Paryską Izbę Handlowo-Przemysłową (CCIP), - dwa testy kwalifikacyjne: test ogólny oraz test z języka specjalistycznego W komplecie znajdziemy drugą edycję przewodnika pedagogicznego z kluczem do ćwiczeń, a także video.

Podręcznik „Hotellerie restauration.com. 2 edition. Podręcznik (+ DVD)” - oprawa miękka - Wydawca: CLE INTERNATIONAL.