pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Tradycje i sztuka kulinarna Chin

Autor książki:

Ksawery Burski

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwo Akademickie DIALOG
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 308 s.
Wymiar: 145x205 mm
EAN: 9788380021884
ISBN: 978-83-8002-188-4
Data: 2015-04-30
Cena wydawcy: 38.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

W książce zawarty jest zarys dziejów chińskiej sztuki kulinarnej, cieszącej się zasłużoną renomą wśród znawców i smakoszy. Autor przytacza w niej również 140 przepisów, stanowiących bardzo skromny fragment niezwykle bogatej (ponad kilka tysięcy potraw!) i urozmaiconej kuchni Chin.

Książka "Tradycje i sztuka kulinarna Chin" - Ksawery Burski - oprawa miękka - Wydawnictwo Akademickie DIALOG. Książka posiada 308 stron i została wydana w 2015 r.