pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Gastronomia Zasady opodatkowania i funkcjonowania restauracji jadłodajni barów cateringu

Autor książki:

Danuta Broda, Wanda Nowak

Dane szczegółowe:
Wydawca: WSZECHNICA PODATKOWA
Rok wyd.: 2008
Oprawa: miękka
Ilość stron: 144 s.
Wymiar: 175x240 mm
EAN: 9788360756560
ISBN: 978-83-6075-656-0
Data: 2008-11-13
pozycja niedostępna

Opis książki:

Rozpoczęcie działalności gospodarczej Opodatkowanie podatkiem dochodowym Zatrudnienie pracowników Podatek od towarów i usług

Książka "Gastronomia Zasady opodatkowania i funkcjonowania restauracji jadłodajni barów cateringu" - Danuta Broda, Wanda Nowak - oprawa miękka - Wydawnictwo WSZECHNICA PODATKOWA. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2008 r.