E-book:
Wytyczne dotyczące zarządzania i komunikacji podczas incydentów związanych z bezpieczeństwem żywności

Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | WIEDZA I PRAKTYKA |
Format: | |
Ilość stron: | 48 s. |
Zabezpieczenie: | plik z zabezpieczeniem watermark |
EAN: | 9788326996474 |
Data: | 2025-07-14 |
Cena wydawcy: 10.40 złpozycja niedostępna
×
Opis e-booka:
Książka stanowi narzędzie do walki z kryzysem wizerunkowym w branży spożywczej. Dzięki tej pozycji będziesz mógł/mogła świadomie postępować w trudnych sytuacjach, dokonując racjonalnych wyborów. Poznasz akty prawne regulujące zagadnienia bezpieczeństwa żywności. Będziesz wiedział/wiedziała, jakie obowiązki ma przedsiębiorca w przypadku powstania incydentu lub sytuacji kryzysowej. Dowiesz się, w jaki sposób komunikować się z dziennikarzami. Poznasz prawne procedury postępowania, które dadzą Ci praktyczną wiedzę.
E-book „Wytyczne dotyczące zarządzania i komunikacji podczas incydentów związanych z bezpieczeństwem żywności” - Wydawca: WIEDZA I PRAKTYKA.