pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
E-book:

Wytyczne dotyczące zarządzania i komunikacji podczas incydentów związanych z bezpieczeństwem żywności

Dane szczegółowe:
Wydawca: WIEDZA I PRAKTYKA
Format: pdf
Ilość stron: 48 s.
Zabezpieczenie: plik z zabezpieczeniem watermark
EAN: 9788326996474
Data: 2025-07-14
Cena wydawcy: 10.40 złpozycja niedostępna

Opis e-booka:

Książka stanowi narzędzie do walki z kryzysem wizerunkowym w branży spożywczej. Dzięki tej pozycji będziesz mógł/mogła świadomie postępować w trudnych sytuacjach, dokonując racjonalnych wyborów. Poznasz akty prawne regulujące zagadnienia bezpieczeństwa żywności. Będziesz wiedział/wiedziała, jakie obowiązki ma przedsiębiorca w przypadku powstania incydentu lub sytuacji kryzysowej. Dowiesz się, w jaki sposób komunikować się z dziennikarzami. Poznasz prawne procedury postępowania, które dadzą Ci praktyczną wiedzę.

E-book „Wytyczne dotyczące zarządzania i komunikacji podczas incydentów związanych z bezpieczeństwem żywności” - Wydawca: WIEDZA I PRAKTYKA.