E-book:
Najczęściej popełniane błędy producentów żywności Zobacz, co kwestionują organy kontrolne

Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | WIEDZA I PRAKTYKA |
Format: | |
Ilość stron: | 52 s. |
Zabezpieczenie: | plik z zabezpieczeniem watermark |
EAN: | 9788326996450 |
Data: | 2025-07-14 |
Cena wydawcy: 10.40 złpozycja niedostępna
×
Opis e-booka:
Szeroko ujęta definicja kontroli pozwala przyjąć, że organy prowadzące kontrolę, zgodnie z prawem krajowym mają prawo podejmować wszelkie czynności kontrolne. Dodać przy tym należy, że definicja określona w rozporządzeniu dotyczy kontroli urzędowej nie tylko żywności, ale wszelkich środków mających na celu końcowy produkt czyli żywność.
E-book „Najczęściej popełniane błędy producentów żywności Zobacz, co kwestionują organy kontrolne” - Wydawca: WIEDZA I PRAKTYKA.