
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | WIEDZA I PRAKTYKA |
Format: | epub, pdf, mobi |
Ilość stron: | 20 s. |
Zabezpieczenie: | plik z zabezpieczeniem watermark |
EAN: | 9788383445144 |
Data: | 2025-07-18 |
Cena wydawcy: 49.00 złpozycja niedostępna
×
Opis e-booka:
Problem marnowania żywności dotyka w znacznym stopniu, poza innymi krajami europejskimi, także Polskę. Żywność trafiająca na śmietnik pochodzi zarówno od podmiotów handlujących artykułami spożywczymi, jak i z gospodarstw domowych. Działania związane z ograniczaniem ilości marnowanej żywności są realizowane na skalę globalną. Z ebooka dowiesz się o przepisach unijnych i polskich, obowiązkach sprzedawców, opłatach, karach, przekwalifikowaniu żywności na paszę oraz zasadach przekazywania żywności.
E-book „Jak zapobiegać marnowaniu żywności – prawne i praktyczne aspekty” - Wydawca: WIEDZA I PRAKTYKA.