pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
E-book:

Jak zapobiegać marnowaniu żywności – prawne i praktyczne aspekty

Dane szczegółowe:
Wydawca: WIEDZA I PRAKTYKA
Format: epub, pdf, mobi
Ilość stron: 20 s.
Zabezpieczenie: plik z zabezpieczeniem watermark
EAN: 9788383445144
Data: 2025-07-18
Cena wydawcy: 49.00 złpozycja niedostępna

Opis e-booka:

Problem marnowania żywności dotyka w znacznym stopniu, poza innymi krajami europejskimi, także Polskę. Żywność trafiająca na śmietnik pochodzi zarówno od podmiotów handlujących artykułami spożywczymi, jak i z gospodarstw domowych. Działania związane z ograniczaniem ilości marnowanej żywności są realizowane na skalę globalną. Z ebooka dowiesz się o przepisach unijnych i polskich, obowiązkach sprzedawców, opłatach, karach, przekwalifikowaniu żywności na paszę oraz zasadach przekazywania żywności.

E-book „Jak zapobiegać marnowaniu żywności – prawne i praktyczne aspekty” - Wydawca: WIEDZA I PRAKTYKA.