pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Sandor Ellix Katz

Sandor Ellix Katz - autor


okładka książki - Sztuka fermentacji. Praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, miodu
Sandor Ellix Katz

Sztuka fermentacji. Praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, miodu

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwo Kobiece ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2022; Oprawa: twarda;
Nowe wydanie kulinarnego bestsellera Sztuka fermentacji! Jeśli kiszenie kojarzy ci się tylko z ogórkami, jesteś zdecydowanie w błędzie! Okazuje się, że sztuka fermentacji znana jest już od dawnych czasów i obejmuje tak wiele dziedzin,...
54.37 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Sztuka fermentacji
Sandor Ellix Katz

Sztuka fermentacji

Książka. Wydawnictwo: Vivante ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Tego lata zwariujemy na punkcie kiszenia wszystkiego, co nawinie się nam pod ręce dzięki gorącej premierze: wydawnictwo Vivante przedstawia polskie wydanie Sztuki fermentacji Sandora Ellixa Katza!Gorący trend kulinarny, który podbija...
pozycja niedostępna

okładka książki - Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło
Sandor Ellix Katz

Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło

Książka. Wydawnictwo: Vivante ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2017; Oprawa: Miękka ze skrzydełka;
Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia! Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor The New York Times powraca z książką, która otwiera erę...
pozycja niedostępna

okładka książki - Sztuka fermentacji
Sandor Ellix Katz

Sztuka fermentacji

Książka. Wydawnictwo: Vivante ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2016; Oprawa: twarda;
Najbardziej wyczekiwana książka kulinarna 2016 roku!Tego lata zwariujemy na punkcie kiszenia wszystkiego, co nawinie się nam pod ręce dzięki gorącej premierze: wydawnictwo Vivante przedstawia polskie wydanie Sztuki fermentacji Sandora...
pozycja niedostępna