pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:
 
Księgarnia »
Indeks autorów »
Mikołaj Spodaryk

Mikołaj Spodaryk - książki lub utwory autora


okładka książki - Podstawowe leczeie żywieniwego
Mikołaj Spodaryk

Podstawowe leczeie żywieniwego

Książka. Wydawnictwo: Scientifica ; Kategoria: Książki / Nauki ścisłe i przyrodnicze / Medycyna; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Książka pt. Podstawy leczenia żywieniowego jest pierwszą, od bardzo wielulat, publikacją na temat żywienia klinicznego, która ukazuje się na polskimrynku. W dodatku jest jedną z, naprawdę niewielu publikacji na ten temati to nawet biorąc...
73.14  76.29  3.15 
do koszyka

okładka książki - Wiem, co je moje dziecko. Praktyczny poradnik, jak karmić dzieci, aby dziś i w przyszłości były zdrowe
Mikołaj Spodaryk, Elżbieta Gabrowska

Wiem, co je moje dziecko. Praktyczny poradnik, jak karmić dzieci, aby dziś i w przyszłości były zdrowe

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwo Literackie, WL ; Kategoria: Książki / Poradniki / Zdrowie i uroda; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Poradnik dla rodziców, niań, dziadków, lekarzy! Pierwsza tak rzetelna, przystępna i praktyczna książka. Profesor Mikołaj Spodaryk i dietetyk Elżbieta Gabrowska dzielą się swoją wiedzą i doświadczeniem, a także skutecznie, rozważnie...
pozycja niedostępna

okładka książki - Wiem, co je moje dziecko
Mikołaj Spodaryk, Elżbieta Gabrowska

Wiem, co je moje dziecko

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwo Literackie, WL ; Kategoria: Książki / Poradniki / Zdrowie i uroda; Rok wydania: 2012; Oprawa: miękka;
Poradnik dla rodziców, niań, dziadków, lekarzy! Pierwsza tak rzetelna, przystępna i praktyczna książka. Profesor Mikołaj Spodaryk i dietetyk Elżbieta Gabrowska dzielą się swoją wiedzą i doświadczeniem, a także skutecznie, rozważnie i nierzadko...
pozycja niedostępna

okładka książki - Podstawy leczenia żywieniowego u dzieci
Mikołaj Spodaryk

Podstawy leczenia żywieniowego u dzieci

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego ; Kategoria: Książki / Nauki ścisłe i przyrodnicze / Medycyna; Rok wydania: 2001; Oprawa: miękka;
W podręczniku Autor przedstawia skomplikowane zagadnienia dotyczące oceny stanu odżywiania, podaży składników odżywczych i prowadzenia oraz monitorowania żywienia pozajelitowego i dojelitowego w sposób niezwykle prosty. Wynika to zarówno z...
pozycja niedostępna