pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Krzysztof Łysakowski

Krzysztof Łysakowski - autor


okładka książki - Dobre praktyki i HACCP. Klucz do bezpieczeństwa i jakości żywności
Krzysztof Łysakowski, Mieczysław Obiedziński, Jan Rakowski, Marek R. Zadernowski (red.)

Dobre praktyki i HACCP. Klucz do bezpieczeństwa i jakości żywności

Książka. Wydawnictwo: KONGREGACJA PRZEMYSŁOWO-HANDLOWA ; Kategoria: Książki / Poradniki / Zdrowie i uroda; Rok wydania: 2003; Oprawa: miękka;
Podstawami regulacji prawnych dotyczących jakości i bezpieczeństwa żywności są wymagania krajowe i Unii Europejskiej. Regulują one szeroki zakres działania sektora rolnospożywczego w UE od upraw rolnych i hodowli zwierząt, poprzez...
pozycja niedostępna