pokaz koszyk
Szukaj:
autor tytuł  24h
»
»
»
Elżbieta Czarnowska-Misztal

Elżbieta Czarnowska-Misztal - książki lub utwory autora


Zasady żywienia człowieka. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik - okładka podręcznika
Hanna Kunachowicz, Elżbieta Czarnowska-Misztal, Halina Turlejska

Zasady żywienia człowieka. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
W podręczniku podano wiedzę z zakresu fizjologii i biochemii żywienia, omówiono wydanie Tabel składu i wartości odżywczych produktów spożywczych oraz znowelizowane normy na energię i składniki odżywcze. Przedstawiono zasady planowania wyżywienia...
pozycja niedostępna

Zasady żywienia człowieka. Podręcznik - okładka książki
Hanna Kunachowicz, Elżbieta Czarnowska-Misztal, Halina Turlejska

Zasady żywienia człowieka. Podręcznik

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
W podręczniku podano wiedzę z zakresu fizjologii i biochemii żywienia, omówiono wydanie Tabel składu i wartości odżywczych produktów spożywczych oraz znowelizowane normy na energię i składniki odżywcze. Przedstawiono zasady planowania wyżywienia...
pozycja niedostępna

Zasady żywienia człowieka. Podręcznik - okładka książki
Hanna Kunachowicz, Elżbieta Czarnowska-Misztal, Halina Turlejska

Zasady żywienia człowieka. Podręcznik

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2009; Oprawa: miękka;
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy II i III technikum; do nauczania przedmiotu podstawy żywienia człowieka w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego. Polecamy go również studentom studiów licencjackich na kierunkach: nauka...
pozycja niedostępna

Zasady żywienia człowieka. Podręcznik - okładka książki
Hanna Kunachowicz, Elżbieta Czarnowska-Misztal, Halina Turlejska

Zasady żywienia człowieka. Podręcznik

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2009; Oprawa: miękka;
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy II i III technikum; do nauczania przedmiotu podstawy żywienia człowieka w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego. Polecamy go również studentom studiów licencjackich na kierunkach: nauka...
pozycja niedostępna