pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Agnieszka Kasperek

Agnieszka Kasperek - autor


okładka podręcznika - Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Podręcznik
Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz

Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Podręcznik

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2021; Oprawa: miękka;
Znany i lubiany podręcznik, który wprowadza uczniów w zagadnienia bezpiecznej obsługi urządzeń używanych w zakładach gastronomicznych poprawiony i uaktualniony. Pozbawiony zbyt szczegółowych charakterystyk materiałów (okazały się niepotrzebne uczniom),...
75.18 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Podręcznik
Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz

Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Podręcznik

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Omówiono w nim techniczne podstawy wyposażenia w gastronomii (materiały konstrukcyjne, opakowania w...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Gastronomia. Tom 1. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Podręcznik
Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz

Gastronomia. Tom 1. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Podręcznik

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno...
pozycja niedostępna