pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Testy i zadania praktyczne. Technik hotelarstwa. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.11

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2016
Oprawa: miękka
Ilość stron: 96 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 978830214667153
ISBN: 978-83-0214-667-1
Data: 2014-04-28
Cena wydawcy: 30.70 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Publikacja zawiera 5 zestawów testowych przygotowujących do egzaminu zawodowego potwierdzającego kwalifikację T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji) w zawodzie technik hotelarstwa. Każdy zestaw składa się z 40 zadań testowych i zadania praktycznego z propozycją jego rozwiązania, sprawdzających wiedzę i umiejętności z zakresu zdawanej kwalifikacji. Zadania przygotowano zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych. Na końcu publikacji zamieszczono klucz odpowiedzi. Do każdego zdania praktycznego dołączono wzory dokumentów, których wypełnienie jest podstawą oceny przez egzaminatorów w trakcie praktycznej części egzaminu zawodowego w danej kwalifikacji.

Publikacja umożliwia też zapoznanie się z nowymi przepisami i wymaganiami egzaminacyjnymi.

Podręcznik „Testy i zadania praktyczne. Technik hotelarstwa. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.11” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.