pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko: autor tytuł  24h
książka:

Żywienie w sporcie

Dane szczegółowe:
Wydawca: URBAN & PARTNER
Rok wyd.: 2019
Oprawa: miękka
Ilość stron: 370 s.
Wymiar: 210x270 mm
EAN: 9788365835666
ISBN: 978-83-6583-566-6
Data: 2019-09-12
Cena: 115.91  Cena wydawcy: 128.00 zł Oszczędzasz: 12.09 do koszyka pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Żywienie w sporcie - D. Benardot - opis książki:

"W książce Żywienie w sporcie omówiono praktyczne wskazówki poparte dowodami naukowymi, które umożliwią poprawę wydolności fizycznej niezależnie od uprawianej dyscypliny sportowej".

Beth Van Fleet - zawodowa siatkarka plażowa, srebrna medalistka turnieju Norceca Beach Volleyball Circuit "Każdy sportowiec stosujący się do zawartych w książce zaleceń Dana Benardota może efektywniej trenować i rywalizować. W publikacji opisano wiele niezbędnych i praktycznych informacji, które pomogą całej drużynie i każdemu sportowcowi osiągać lepsze wyniki". Bob Larsen - wyróżniony w galerii sław USTFCCCA, współprzewodniczący Grupy Zadaniowej ds. Rejestru Trenerów USATF (USATF Coaches Registry Task Force) "Podstawowym celem niniejszej książki jest zatem dostarczenie sportowcom i tym, którzy z nimi pracują, wiedzy, jak najlepiej dostosować żywienie do uprawianej dyscypliny sportu oraz w jaki sposób można uniknąć najczęstszych problemów zdrowotnych i urazów związanych z aktywnością fizyczną. Właściwe żywienie może znacznie wpłynąć na wydłużenie czasu kariery sportowca oraz poprawić jego zdrowie, osiągane wyniki sportowe i samopoczucie".

Ze Wstępu

Książka „Żywienie w sporcie” - oprawa miękka - Wydawnictwo URBAN & PARTNER.

Książka posiada 370 stron i została wydana w 2019 r.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o książce "Żywienie w sporcie"
Produkty podobne:
Medycyna sportowa - okładka książki
Medycyna sportowa Anna Jegier, Krystyna Nazar, Artur Dziak
Bezpieczne narciarstwo - okładka książki
Bezpieczne narciarstwo Beata Wojtyczek, Małgorzata Pasławska, Krzysztof S. Klukowski