pokaz koszyk
autor tytuł  24h
Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodyczny

podręcznik: Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodyczny autor: ,

Dane szczegółowe:

  • Wydawca: REA
  • Rok wydania:
  • Oprawa: miękka
  • Ilość stron: 154 s.
  • Wymiar: 165x235 mm
  • EAN: 9788375443783
  • ISBN: 9788375443783
  • Data: 2011-09-15
Cena: 19.99 złpozycja niedostępna

Wyposażenie zakładów gastronomicznych... - opis produktu:

Poradnik metodyczny dla nauczycieli uczących w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję!

Produkty podobne:

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1. Podręcznik
Aleksandra Procner
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz....
Rok wydania: 2009 Oprawa: miękka
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
Witold Jastrzębski
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
Rok wydania: 2009 Oprawa: miękka
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Podręcznik do nauki zawodu. Technik
Marzanna Zienkiewicz
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz....
Rok wydania: 2013 Oprawa: miękka
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach
Ewa Superczyńska
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w...
Rok wydania: 2007 Oprawa: miękka
Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej
Elżbieta Paśnicka, Cezary Skalski
Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego...
Rok wydania: 2011 Oprawa: miękka
Technologia gastronomiczna cz. 1. Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego
Anna Kmiołek
Technologia gastronomiczna cz. 1. Kucharz, technik...
Rok wydania: 2010 Oprawa: miękka
Wtorek, 01 Września 2015 roku.