pokaz koszyk
autor tytuł  24h
Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodyczny

podręcznik: Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodyczny. autor: ,

Dane szczegółowe:

  • Wydawca: REA
  • Rok wydania:
  • Oprawa: miękka
  • Ilość stron: 154 s.
  • Wymiar: 165x235 mm
  • EAN: 9788375443783
  • ISBN: 9788375443783
  • Data: 2011-09-15
Cena: 19.15  Cena wydawcy: 25.00 zł Oszczędzasz: 5.85 do koszyka pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Wyposażenie zakładów gastronomicznych... - opis produktu:

Poradnik metodyczny dla nauczycieli uczących w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję!

Kupujący Wyposażenie zakładów gastronomicznych... zamówili również:

Produkty podobne:

okładka - książka
Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw...
Rok wydania: 2011 Oprawa: miękka
okładka - książka
Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw...
Rok wydania: 2014 Oprawa: miękka
okładka - książka
Aleksandra Procner
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz....
Rok wydania: 2009 Oprawa: miękka
okładka - książka
Witold Jastrzębski
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
Rok wydania: 2009 Oprawa: miękka
okładka - książka
Marzanna Zienkiewicz
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz....
Rok wydania: 2013 Oprawa: miękka
okładka - książka
Ewa Superczyńska
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem...
Rok wydania: 2007 Oprawa: miękka
Czwartek, 11 Lutego 2016 roku.