pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Ryby. Kanon tradycyjnej kuchni polskiej

Autor książki:

Hanna Szymanderska

Dane szczegółowe:
Wydawca: Multico
Rok wyd.: 2011
Oprawa: twarda
Ilość stron: 120 s.
Wymiar: 240x220 mm
EAN: 9788370738693
ISBN: 978-83-7073-869-3
Data: 2011-04-28
Cena wydawcy: 42.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

W serii Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej prezentujemy najlepsze najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane inne - nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się jak bogata jest nasza kuchnia narodowa. Ryby to dziesiąty tom piętnastotomowej serii. Dowiesz się z niego m.in. w czym najlepiej marynować ryby jak przygotować ryby morskie aby były nie tylko smaczne ale też aromatyczne dlaczego najlepiej kupować żywe raki oraz jak je oczyścić i ugotować po czym poznać że ostryga jest świeża jak kroi się homara. Ponad 60 pięknie ilustrowanych przepisów to idealne źródło inspiracji kulinarnych dla całej rodziny a także niezastąpiona pomoc przy układaniu codziennego menu.

Książka "Ryby. Kanon tradycyjnej kuchni polskiej" - Hanna Szymanderska - oprawa twarda - Wydawnictwo Multico. Książka posiada 120 stron i została wydana w 2011 r.