pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Ryby i owoce morza

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2007
Oprawa: twarda
Ilość stron: 96 s.
Wymiar: 205x255 mm
EAN: 9788375443233
ISBN: 978-83-7544-323-3
Data: 2012-03-01
Cena wydawcy: 24.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Korzystając z podanych w tej książce przepisów można przygotować w domu różnorodne potrawy z ryb i owoców morza, zarówno świeżych, mrożonych lub wędzonych, z dodatkiem warzyw, owoców, ziół i przypraw. Można też w dowolny sposób, kierując się własnymi upodobaniami, przepisy te modyfikować, dostosowując do własnych potrzeb. Ponieważ ostateczny smak potrawy zależy nie tylko od podstawowych składników, jakimi są w naszej książce ryby i owoce morza, ale także od jakości i ilości użytych jarzyn, owoców, przypraw i ziół, to ich rodzaj lub ilość, a więc właściwy ich dobór, oddajemy w ręce kreatywnego i z dużą wyobraźnią kucharza. Często te same składniki użyte w innych proporcjach potrafi ą całkowicie zmienić smak potrawy. Dlatego warto eksperymentować.

Książka "Ryby i owoce morza" - oprawa twarda - Wydawnictwo REA. Książka posiada 96 stron i została wydana w 2007 r.