pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Ryby i owoce morza. Ponad 100 wspaniałych przepisów

Autor książki:

Terry Jeavons

Dane szczegółowe:
Wydawca: Olesiejuk
Rok wyd.: 2010
Oprawa: twarda
Ilość stron: 240 s.
Wymiar: 120x150 mm
EAN: 9788377083338
ISBN: 978-83-7708-333-8
Data: 2011-01-21
Cena wydawcy: 14.99 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Ryby i owoce morza to ważny element naszego pożywienia stanowiący znakomite antidotum na wiele chorób i dolegliwości. Ich mięso zawiera dużo wysokiej klasy białka oraz witamin i substancji mineralnych a mało soli. Białe mięso ma też niewiele tłuszczu a świeże ryby tłuste dostarczają organizmowi kwasów omega-3 uważanych za niezbędne do zapobiegania choroby wieńcowej a także innym schorzeniom. Poza tym ryby są po prostu smaczne Wypróbuj więc zawarte w tej książce przepisy i delektuj się każdym kęsem.

Książka "Ryby i owoce morza. Ponad 100 wspaniałych przepisów" - Terry Jeavons - oprawa twarda - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 240 stron i została wydana w 2010 r.