pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii

Dane szczegółowe:
Wydawca: Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, PWE
Rok wyd.: 2008
Oprawa: miękka
Ilość stron: 328 s.
Wymiar: 160x240 mm
EAN: 9788320817751
ISBN: 978-83-2081-775-1
Data: 2006-02-09
Cena wydawcy: 59.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Podręcznik rachunkowości zarządczej dostosowany do branży hotelarskiej i gastronomicznej. Autorzy przedstawili:
- cechy branży hotelarskiej i gastronomicznej,
- rachunkowość w hotelarstwie i gastronomii,
- rentowność i koszty w tych branżach,
- zysk i politykę cenową,
- budżetowanie,
- zarządzanie gotówką i kapitałem,
- decyzje inwestycyjne.

Książka "Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii" - Sławomir Sojak, Ryszard Kotaś - oprawa miękka - Wydawnictwo Polskie Ekonomiczne, PWE. Książka posiada 328 stron i została wydana w 2008 r.