pokaz koszyk
tylko: autor tytuł  24h
»
»
»
Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do...
książka:

Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów

Dane szczegółowe:
Wydawca: Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr
Rok wyd.: 2004
Oprawa: miękka
Ilość stron: 196 s.
Wymiar: 210x295 mm
EAN: 9788371879425
ISBN: 83-7187-942-3
Data: 2014-04-08
pozycja niedostępna

Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów - opis książki:

Zgodnie z rozporządzeniem nr 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych oraz ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171, poz. 1225). Funkcjonowanie systemu powinno być dokumentowane. Opracowanie przygotowane przez doświadczonego technologa, przewodniczącego zespołu HACCP w zakładzie branży spożywczej, obejmuje wzorcowe procedury i instrukcje wraz z formularzami służącymi do dokonywania zapisów, niezbędne przy opracowywaniu zakładowego systemu HACCP.

Książka „Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów” - oprawa miękka - Wydawnictwo Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr.

Książka posiada 196 stron i została wydana w 2004 r.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o książce "Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do..."