pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Praktyczne gotowanie według Pięciu Przemian. Tradycyjna Medycyna Chińska w kuchni

Autor książki:

Anna Czelej

Dane szczegółowe:
Wydawca: Vital
Rok wyd.: 2019
Oprawa: miękka
Ilość stron: 246 s.
Wymiar: 140x200 mm
EAN: 9788381680219
ISBN: 978-83-8168-021-9
Data: 2019-02-01
Cena wydawcy: 39.30 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Według Tradycyjnej Medycyny Chińskiej to co jemy, powinno być zgodne z naturą żywiołów, które odpowiadają pięciu smakom. Autorka, która jest propagatorką życia zgodnego z filozofią Wschodu, prezentuje wiele prostych i sprawdzonych sposobów na przyrządzanie potraw zgodnie z kuchnią Pięciu Przemian. Poznasz 200 przepisów na sosy, pasty do kanapek, pasztety, zapiekanki, sałatki, zupy, ryby, dania mięsne i warzywne, jajka oraz desery. Przygotowanie posiłków zgodnie z naturalnym obiegiem energii w przyrodzie, wpłynie pozytywnie na zdrowie calej Twojej rodziny i posmakuje wszystkim domownikom. Dzięki zmianom w sposobie gotowania odzyskasz energię a także osiągniesz harmonię. Wspaniałym dodatkiem jest dołączona plansza z produktami diety Pięciu Przemian, która będzie nieocenioną pomocą.

Książka "Praktyczne gotowanie według Pięciu Przemian. Tradycyjna Medycyna Chińska w kuchni" - Anna Czelej - oprawa miękka - Wydawnictwo Vital. Książka posiada 246 stron i została wydana w 2019 r.