pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Mięsa w ziołach. Sprawdzone przepisy

Dane szczegółowe:
Wydawca: Olesiejuk
Rok wyd.: 2013
Oprawa: twarda
Ilość stron: 112 s.
Wymiar: 170x220 mm
EAN: 9788327404367
ISBN: 978-83-274-0436-7
Data: 2013-03-22
Cena wydawcy: 12.99 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Prezentujemy przepisy na kotlety pieczenie i rolady którym wyjątkowy smak nadają zioła oraz przyprawy - zarówno te popularne np. majeranek tymianek czy rozmaryn jak i te rzadziej używane np. estragon szałwia czy mięta. Dowiesz się jak przyrządzić m.in. pieczeń wołową w marynacie rozmarynowej schab parzony w ziołach cielęcinę w sosie estragonowym befsztyki z zielonym pieprzem i anyżowe żeberka. Przedstawiamy proste propozycje odpowiednie na codzienny obiad a także wyszukane pomysły idealne na uroczyste spotkania.

Książka "Mięsa w ziołach. Sprawdzone przepisy" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 112 stron i została wydana w 2013 r.