pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Makrobiotyka w polskiej kuchni

Autor książki:

Stanisława Olko

Dane szczegółowe:
Wydawca: Książka i Wiedza
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 216 s.
Wymiar: 145x205 mm
EAN: 9788305136174
ISBN: 978-83-0513-617-4
Data: 2015-07-08
Cena wydawcy: 29.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Poradnik zdrowego żywienia. Autorka wykazuje w nim, że kuchnia makrobiotyczna jest nie tylko zdrowsza, ale i tańsza od tradycyjnej. Znajdziemy w nim przepisy na potrawy, które mogą zastąpić mięso, dowiemy się, jak sporządzać sosy bez tłuszczu, smaczne i słodkie ciasta bez cukru oraz rozmaite dania z rodzimych warzyw na sposób japoński. Autorka jest doktorem nauk medycznych, absolwentką warszawskiej Akademii Medycznej.

Książka "Makrobiotyka w polskiej kuchni" - Stanisława Olko - oprawa miękka - Wydawnictwo Książka i Wiedza. Książka posiada 216 stron i została wydana w 2015 r.