Przywracanie pamięci. Rewitalizacja zabytkowych dzielnic żydowskich w miastach Europy Środkowej... pozycja dostępna
Architektura i urbanistyka Bydgoszczy w dwudziestoleciu międzywojennym. Seria: Źródła i monografie 415... pozycja dostępna
»
Lukier i mięso
książka:
Lukier i mięso
autor: Grzegorz Piątek, Jarosław Trybuś
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Stowarzyszenie 40 000 Malarzy |
Rok wyd.: | 2012 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 310 s. |
Wymiar: | 115x165 mm |
EAN: | 9788393601516 |
ISBN: | 978-83-936015-1-6 |
Data: | 2013-01-28 |
Cena wydawcy: 33.00 złpozycja niedostępna
Lukier i mięso - Grzegorz Piątek, Jarosław Trybuś - opis książki:
Lukier - spektakularne budynki modne pracownie głośni architekci. Mięso - architektura z którą obcujemy na co dzień tysiące budynków placów i pomników w polskich miastach i miasteczkach. Lukier przyciąga dużo się o nim mówi i pisze a jeszcze więcej fotografuje ale to tylko wierzchnia warstwa. Co jest pod spodem Jaki jest stan posiadania polskiej architektury niemal ćwierć wieku po upadku komunizmu przed jakimi wyzwaniami stoimy Co się udało a co jest naszą porażką
Książka „Lukier i mięso” - oprawa miękka - Wydawnictwo Stowarzyszenie 40 000 Malarzy.
Książka posiada 310 stron i została wydana w 2012 r.
Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o książce "Lukier i mięso"
Grzegorz Piątek, Jarosław Trybuś
- autor m.in.: