pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Leczenie żywnością. Poradnik

Autor książki:

Edgar Cayce

Dane szczegółowe:
Wydawca: AQUARIUS
Rok wyd.: 2013
Oprawa: miękka
Ilość stron: 216 s.
Wymiar: 145x205 mm
EAN: 9788393573110
ISBN: 978-83-935731-1-0
Data: 2013-04-08
Cena wydawcy: 36.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Można dużo jeść i być niedożywionym. Można dużo jeść i nie być otyłym. Dlaczego zdrowo wyglądający ludzie często zapadają na różne infekcje Dlaczego rodzą się chore dzieci Takich pytań jest bardzo wiele a przyczyna jest tylko jedna - brak rzetelnej wiedzy o odżywianiu. Rezultaty wieloletnich badań instytutów żywieniowych wsparte przekazami Edgara Cayce dają nam wiedzę dzięki której żywność staje się dla nas lekiem i zapewnia zdrowie na długie lata życia.

Książka "Leczenie żywnością. Poradnik" - Edgar Cayce - oprawa miękka - Wydawnictwo AQUARIUS. Książka posiada 216 stron i została wydana w 2013 r.