pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kuchnia włosko-polska i polsko-włoska. Dla początkujących

Autor książki:

Małgorzata Caprari

Dane szczegółowe:
Wydawca: KDC
Rok wyd.: 2002
Oprawa: twarda
Ilość stron: 658 s.
Wymiar: 140x200 mm
EAN: 9788389076113
ISBN: 83-89076-11-X
Data: 2009-05-26
Cena wydawcy: 5.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

W książce zamieszczono zarówno najprostsze i najbardziej oszczędne, jak i wykwintne dania kuchni włoskiej, ale również dania rdzennie polskie.

Książka "Kuchnia włosko-polska i polsko-włoska. Dla początkujących" - Małgorzata Caprari - oprawa twarda - Wydawnictwo KDC. Książka posiada 658 stron i została wydana w 2002 r.