pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kuchnia włoska

Dane szczegółowe:
Wydawca: Arystoteles
Rok wyd.: 2014
Oprawa: miękka
Ilość stron: 64 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788363803537
ISBN: 978-83-6380-353-7
Data: 2014-02-27
Cena wydawcy: 5.99 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Kuchnia włoska charakteryzuje się korzystaniem z dużej ilości warzyw i przypraw takich jak oregano, bazylia, pieprz, estragon, tymianek, rozmaryn, a także używaniem parmezanu. W kuchni tej dość powszechnie stosuje się też oliwę, pomidory oraz cebulę i czosnek, a także oliwki. Kuchnia włoska wyspecjalizowała się szczególnie w potrawach mącznych oraz w rybnych i owocach morza.

W tej publikacji z pewnością znajdą Państwo przepisy, które pozwolą zagłębić się w smakach włoskich specjałów.

Książka "Kuchnia włoska" - oprawa miękka - Wydawnictwo Arystoteles. Książka posiada 64 stron i została wydana w 2014 r.