pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kuchnia rosyjska. Ponad 2000 przepisów zebranych ze wszystkich regionów Rosji

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2012
Oprawa: twarda
Ilość stron: 584 s.
Wymiar: 215x275 mm
EAN: 9788375444773
ISBN: 978-83-7544-477-3
Data: 2012-10-25
Cena wydawcy: 99.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

To kompendium wiedzy o dawnej i współczesnej rosyjskiej sztuce kulinarnej - jednej z najbogatszych, najciekawszych i najbardziej urozmaiconych kuchni świata.

Wśród tradycyjnych potraw znajdziecie Państwo przepisy na : pielmienice ze śmietaną, bliny z kawiorem, boeuf Stroganow, kołduny, kulebiak faszerowany grzybami, śledziki z cebulą, łososia w bukiecie jarzyn, jesiotra w galarecie.

Książka "Kuchnia rosyjska. Ponad 2000 przepisów zebranych ze wszystkich regionów Rosji" - Inna Łukasik, Agnieszka Koroś - oprawa twarda - Wydawnictwo REA. Książka posiada 584 stron i została wydana w 2012 r.