pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Gotowanie w kombiwarze i na parze

Dane szczegółowe:
Wydawca: DRAGON
Rok wyd.: 2010
Oprawa: twarda
Ilość stron: 144 s.
Wymiar: 170x245 mm
EAN: 9788361582670
ISBN: 978-83-6158-267-0
Data: 2010-10-19
pozycja niedostępna

Opis książki:

W obecnych czasach, naznaczonych chorobami cywilizacyjnymi i oraz większym skażeniem środowiska, coraz więcej osób stara się przestrzegać zasad zdrowego trybu życia. Ważną ich częścią jest odpowiednie żywienie. Zaczęliśmy dostrzegać zalety potraw z naturalnych składników o wysokich wartościach odżywczych. Trudno je przyrządzać tradycyjnymi sposobami, dlatego warto bliżej poznać zalety gotowania na parze i w kombiwarze, dzięki którym możemy otrzymać lżejsze i zdrowsze wersje tradycyjnych przysmaków.

Książka "Gotowanie w kombiwarze i na parze" - oprawa twarda - Wydawnictwo DRAGON. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2010 r.