pokaz koszyk
tylko: autor tytuł  24h
»
»
»
Gotowanie w kombiwarze i na parze
książka:

Gotowanie w kombiwarze i na parze

Dane szczegółowe:
Wydawca: DRAGON
Rok wyd.: 2010
Oprawa: twarda
Ilość stron: 144 s.
Wymiar: 170x245 mm
EAN: 9788361582717
ISBN: 978-83-6158-271-7
Data: 2010-04-30
pozycja niedostępna

Gotowanie w kombiwarze i na parze - Grzegorz Drużbański, Mirek Drewniak - opis książki:

Zaczęliśmy dostrzegać zalety potraw z naturalnych składników o wysokich wartościach odżywczych.
Trudno je przyrządzić tradycyjnymi sposobami, dlatego warto bliżej poznać zalety gotowania na parze i w kombiwarze, dzięki którym możemy otrzymać lżejsze i zdrowsze wersje tradycyjnych dań.

Książka „Gotowanie w kombiwarze i na parze” - oprawa twarda - Wydawnictwo DRAGON.

Książka posiada 144 stron i została wydana w 2010 r.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o książce "Gotowanie w kombiwarze i na parze"
Grzegorz Drużbański, Mirek Drewniak - autor m.in.:
Dobra kuchnia. Gotowanie w kombiwarze - okładka książki
Dobra kuchnia. Gotowanie w kombiwarze Grzegorz Drużbański;