pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Esencja smaku

Autor książki:

Robert Sowa

Dane szczegółowe:
Wydawca: Jacek Santorski
Rok wyd.: 2005
Oprawa: twarda
Ilość stron: 256 s.
Wymiar: 210x270 mm
EAN: 9788360207239
ISBN: 83-60207-23-2
Data: 2006-11-13
Cena wydawcy: 71.10 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Robert Sowa, szef kuchni hotelu Jan III Sobieski, kucharz Polskiej Reprezentacji w Piłce Nożnej, laureat Oskara Kulinarnego postanowił podzielić się swoimi kulinarnymi sekretami! Arcysmaczne i nowatorskie przepisy. Potrawy lekkie i zdrowe, wyrafinowane i takie, które przygotowuje się w chwilę, a wszystkie podane w taki sposób, by nie tylko doskonale smakowały, ale i cieszyły oczy. Wspaniałe zdjęcia, mistrzostwo stylizacji kulinarnej; tysiące smaków, które zadowolą najwybredniejsze podniebienie.

Książka "Esencja smaku" - Robert Sowa - oprawa twarda - Wydawnictwo Jacek Santorski. Książka posiada 256 stron i została wydana w 2005 r.