pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Encyklopedia Gotowania. Gotowanie na parze

Autor książki:

Bolesław Pilarek

Dane szczegółowe:
Wydawca: Prószyński
Rok wyd.: 2007
Oprawa: twarda
Ilość stron: 96 s.
Wymiar: 145x208 mm
EAN: 9788374694896
ISBN: 978-83-7469-489-6
Data: 2006-07-21
Cena wydawcy: 14.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Z różnych technik przygotowania posiłków żywieniowcy szczególnie zalecają gotowanie na parze. Sporządzane w ten sposób potrawy pod względem zawartości witamin i minerałów są najwyższej jakości, jako że ten proces ogranicza ich degradację. Ważne jest także to, że posiłki gotowane na parze nie wymagają użycia tłuszczu. Z tych ważnych powodów przygotowaliśmy tomik zawierający ponad 60 receptur na potrawy, których przyrządzenie wymaga użycia tylko specjalnego trzyczęściowego garnka.

Książka "Encyklopedia Gotowania. Gotowanie na parze" - Bolesław Pilarek - oprawa twarda - Wydawnictwo Prószyński. Książka posiada 96 stron i została wydana w 2007 r.