pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Domowa paszteciarnia

Autor książki:

Grzegorz Labuda

Grzyby - jadalne, trujące - zbieranie grzybów
Dane szczegółowe:
Wydawca: Olesiejuk
Rok wyd.: 2014
Oprawa: twarda
Ilość stron: 96 s.
Wymiar: 175x240 mm
EAN: 9788327404381
ISBN: 978-83-274-0438-1
Data: 2014-04-14
Cena wydawcy: 9.99 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Domowa paszteciarnia to zbiór przepisów na wyśmienite pasztety galarety farsze pasty i musy które uatrakcyjnią każde spotkanie przy stole. Znajdziemy tu nie tylko receptury na wyroby mięsne m.in. na gicz cielęcą w żelu z białego wina ale także na specjały z ryb warzyw grzybów i nabiału m.in. na mus z dorsza i wątróbki dorszowej. W książce zostały podane również przepisy na sosy stanowiące świetny dodatek do proponowanych dań. Grzegorz Labuda pracował jako szef kuchni w takich renomowanych hotelach jak Zamek Jan III Sobieski w Rzucewie Villa Sedan w Sopocie i Hotel Nadmorski w Gdyni. W Hotelu Nadmorskim przygotowywał menu podczas szczytu polsko-ukraińskiego A. Kwaśniewski - W. Juszczenko w 2005 r. i wizyty George

Książka "Domowa paszteciarnia" - Grzegorz Labuda - oprawa twarda - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 96 stron i została wydana w 2014 r.