pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko: autor tytuł  24h
Księgarnia »
Książki »
»
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności
książka:

Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności

Dane szczegółowe:
Wydawca: Uniwersytet Mikołaja Kopernika
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 236 s.
Wymiar: 160x220 mm
EAN: 9788323133100
ISBN: 978-83-2313-310-0
Data: 2015-11-09
Cena: 24.55  Cena wydawcy: 26.00 zł Oszczędzasz: 1.45 do koszyka pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 3-5 dni

Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności - opis książki:

Skrypt przeznaczony jest dla studentów stacjonarnych i zaocznych uniwersyteckich, rolniczych oraz przyrodniczych studiów chemicznych o specjalności chemia i analiza żywności. Zawiera informacje dotyczące analizy różnych produktów żywnościowych i surowców stosowanych w produkcji środków spożywczych. Poznanie podstawowych metod analizy oraz ich zastosowanie w późniejszej pracy zawodowej jest niezbędną umiejętnością absolwenta kierunku chemicznego o specjalności żywność lub technologia żywności. Cenne informacje znajdą tu także pracownicy laboratoriów przemysłu spożywczego lub placówek zajmujących się kontrolą jakości żywności.

Książka „Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności” - oprawa miękka - Wydawnictwo Uniwersytet Mikołaja Kopernika.

Książka posiada 236 stron i została wydana w 2015 r.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o książce "Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności"
Kupujący tę pozycję zamówili również:
Produkty podobne:
Chemia wokół nas. Chemia w kuchni - okładka książki
Chemia wokół nas. Chemia w kuchni Katarzyna Dobrosz-Teperek, Beata Dasiewicz