pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Biotechnologia żywności

Autor książki:

Włodzimierz Bednarski, Arnold

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wyd.: 2017
Oprawa: miękka
Ilość stron: 498 s.
Wymiar: 160x230 mm
EAN: 9788301193621
ISBN: 978-83-0119-362-1
Data: 2017-07-03
90.12 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Opis książki:

Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.

Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.

W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności.

Podręcznik Biotechnologia żywności jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.

Książka "Biotechnologia żywności" - Włodzimierz Bednarski, Arnold - oprawa miękka - Wydawnictwo Naukowe PWN. Książka posiada 498 stron i została wydana w 2017 r. Cena 90.12 zł. Zapraszamy na zakupy!