pokaz koszyk
Szukaj:
autor tytuł  24h
Domowy wyrób wędlin - okładka książki
książka:

Domowy wyrób wędlin

autor: Franciszek Wolski

Dane szczegółowe:

  • Wydawca: Arystoteles
  • Rok wydania: 2013
  • Oprawa: miękka
  • Ilość stron: 64 s.
  • Wymiar: 160x240 mm
  • EAN: 9788363803230
  • ISBN: 9788363803230
  • Data: 2013-10-17
pozycja niedostępna

Opis:

Krótka historia wędliniarstwa w Polsce Zasady doboru mięsa.

Peklowanie, solenie i przyprawianie mięsa.

Domowe wędzenie wędlin.

Przechowywanie szynek, kiełbas i innych wyrobów.

Przepisy na smaczne, domowe wyroby wędliniarskie.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję!

Franciszek Wolski - autor m.in.:

Produkty podobne:

Kuchnia PRL-u w Chicago - okładka książki
Kuchnia PRL-u w Chicago Czesław Chodkowski
Sobota, 18 Listopada 2017 roku.