pokaz koszyk
Szukaj:
autor tytuł  24h
Wyposażenie zakładów gastronomicznych - okładka podręcznika
podręcznik:

Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodyczny

autor: Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz

Dane szczegółowe:

  • Wydawca: REA
  • Rok wydania: 2011
  • Oprawa: miękka
  • Ilość stron: 154 s.
  • Wymiar: 165x235 mm
  • EAN: 9788375443783
  • ISBN: 9788375443783
  • Data: 2011-09-15
pozycja niedostępna

Opis:

Poradnik metodyczny dla nauczycieli uczących w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego.
Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję!

Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz - autor m.in.:

Gastronomia. Tom 1. Wyposażenie - okładka podręcznika
Gastronomia. Tom 1. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa... Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz;

Produkty podobne:

Niedziela, 22 Października 2017 roku.