pokaz koszyk
Szukaj:
autor tytuł  24h
Wyposażenie zakładów gastronomicznych - okładka podręcznika
podręcznik:

Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodyczny

autor: Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz

Dane szczegółowe:

Wydawca: REA
Rok wyd.: 2011
Oprawa: miękka
Ilość stron: 154 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788375443783
ISBN: 9788375443783
Data: 2011-09-15
pozycja niedostępna

Opis:

Poradnik metodyczny dla nauczycieli uczących w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego.
Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję!

Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz - autor m.in.:

Gastronomia. Tom 1. Wyposażenie - okładka podręcznika
Gastronomia. Tom 1. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa... Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz;

Produkty podobne:

Czwartek, 24 Maja 2018 roku.