pokaz koszyk
Szukaj:
autor tytuł  24h
Wybrane metody analizy żywności. - okładka książki
książka:

Wybrane metody analizy żywności. Oznaczenie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń

autor: Maria Małecka

Dane szczegółowe:

Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Oprawa: miękka
Ilość stron: 180 s.
Wymiar: 167x240 mm
EAN: 9788374172165
ISBN: 9788374172165
ISSN: 1427-1117
Data:2001-01-18
Cena wydawcy: 24.00 złpozycja niedostępna

Opis:

Materiały Dydaktyczne nr 196.
Wydanie 2 poprawione.
Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję!

Kupujący Wybrane metody analizy żywności.... zamówili również:

Laboratorium chemii ogólnej nie - okładka książki
Laboratorium chemii ogólnej nie tylko dla chemików... Andrzej A. Domański, Barbara Dawidowska-Marynowicz

Produkty podobne:

Chemia wokół nas. Chemia w kuchni - okładka książki
Chemia wokół nas. Chemia w kuchni Katarzyna Dobrosz-Teperek, Beata Dasiewicz
Poniedziałek, 18 Czerwca 2018 roku.