Logo Księgarni Poczytaj.pl
pokaz koszyk      Koszty dostawy | Regulamin | Pomoc | Kontakt
Karty Płatnicze
rog
rog
autor tytuł  24h
bez kosztów tanie książki Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodyczny
Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodyczny
»
»
»

Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodyczny

,
podręcznik

Wydawca: REA
Rok wydania:
Oprawa: miękka
Ilość stron: 154 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788375443783
ISBN: 9788375443783
Data: 2011-09-15
Cena: 19.99 zł
pozycja niedostępna

Opis produktu:

Poradnik metodyczny dla nauczycieli uczących w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego.

Oceń, napisz recenzję/opinię
  Bądź pierwszy - napisz opinię!

Kupujący tę pozycję zamówili również:

Obsługa gości (konsumentów) cz. 2. Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji - Renata Szajna - małe zdjęcie
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja
Obsługa gości (konsumentów) cz. 2. Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik...

Zobacz również inne podobne pozycje dostępne w księgarni:

Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Podręcznik - Agnieszka Kasperek - małe zdjęcie
Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Podręcznik
Rok wydania: 2014
Oprawa: miękka
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1. Podręcznik - Aleksandra Procner - małe zdjęcie
Aleksandra Procner
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1. Podręcznik
Rok wydania: 2009
Oprawa: miękka
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Podręcznik do - Marzanna Zienkiewicz - małe zdjęcie
Marzanna Zienkiewicz
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3. Wyposażenie zakładów gastronomicznych....
Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych - Witold Jastrzębski - małe zdjęcie
Witold Jastrzębski
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
Rok wydania: 2009
Oprawa: miękka