Logo Księgarni Poczytaj.pl
pokaz koszyk      Koszty dostawy | Regulamin | Pomoc | Kontakt
Karty Płatnicze
rog
rog
Szukaj:

w kategorii:
autor
tytuł
 24h

  Lista wydawnictw
 
bez kosztów tanie książki
Podręczniki
ZAPŁAĆ MNIEJ ZA WIĘCEJ
Kupując co najmniej 10 tytułów otrzymają Państwo dodatkowy RABAT
»
»
»
»
podręcznik: Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodycznypodręcznik: Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodyczny
Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz

Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodyczny

podręcznik

Wydawnictwo: REA
Rok wydania:
Ilość stron: 154 s.
Oprawa: miękka
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788375443783
ISBN: 9788375443783
Data: 2011-09-15

Zobacz podręcznik autora: ,


Cena: 19.99 zł
pozycja niedostępna

Produkt, książka chwilowo niedostępna lub nakład wyczerpany
UWAGA!
Jeśli chcecie Państwo otrzymać informacje
o pojawieniu się tego produktu w naszej ofercie,
prosimy o dopisanie swojego adresu e-mail.

e-mail:  

Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodyczny - opis produktu:

Poradnik metodyczny dla nauczycieli uczących w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego.

Oceń, napisz recenzję/opinię

  Bądź pierwszy - napisz opinię!

Kupujący tę pozycję zamówili również:

Obsługa gości (konsumentów) cz. 2. Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja
Obsługa gości (konsumentów) cz. 2. Podręcznik...

Zobacz również inne podobne pozycje dostępne w księgarni:

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1. Podręcznik
Aleksandra Procner
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1. Podręcznik
Rok wydania: 2009
Oprawa: miękka
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6.2
Marzanna Zienkiewicz
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3. Wyposażenie...
Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
Witold Jastrzębski
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
Rok wydania: 2009
Oprawa: miękka
Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej
Elżbieta Paśnicka, Cezary Skalski
Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z...
Rok wydania: 2011
Oprawa: miękka
sprawdz zamowienie
języki obce - podręczniki
Koszty inpost gratis
bestseller
Obsługa informatyczna w hotelarstwie. Zeszyt ćwiczeń
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Tom 2 ...
Organizacja pracy w hotelarstwie. Tom 2 cz 1. Nowa ...
Barbara Cymańska-Grabowska,
Organizacja pracy w hotelarstwie. Tom 2 cz 1. Nowa ...
46.01 zł
Obsługa konsumenta. Tom 12 .Zeszyt ćwiczeń. Technik ...
Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Obsługa konsumenta. Tom 12 .Zeszyt ćwiczeń. Technik ...
33.49 zł
Praca biurowa cz. 2. Podręcznk. Zasady korespondencji. ...
Sprawdź swoje zamówienie | Koszyk | Koszty dostawy | Regulamin | Polityka Cookies | Pomoc | Kontakt
Adam GargaśTo nieprawda, że wszystkiemu
winien jest SYSTEM, jeśli coś
nie działa napisz!:
Adam

IE 8.0 © 2002-2015 KRAKÓW
Księgarnia Internetowa Poczytaj.pl,
"Dante" G. Baran, G. Fugiel