pokaz koszyk
autor tytuł  24h
podręcznik -  Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodyczny - Agnieszka Kasperek

Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodyczny

,
podręcznik

Wydawca: REA
Rok wydania:
Oprawa: miękka
Ilość stron: 154 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788375443783
ISBN: 9788375443783
Data: 2011-09-15
Cena: 19.99 zł
pozycja niedostępna

Opis produktu:

Poradnik metodyczny dla nauczycieli uczących w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego.

Oceń, napisz recenzję/opinię
  Bądź pierwszy - napisz opinię!

Kupujący tę pozycję zamówili również:

Zobacz również inne podobne pozycje dostępne w księgarni:

książka
Aleksandra Procner
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1. Podręcznik
Rok wydania: 2009
Oprawa: miękka
książka
Witold Jastrzębski
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
Rok wydania: 2009
Oprawa: miękka
książka
Ewa Superczyńska
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach
Rok wydania: 2007
Oprawa: miękka