pokaz koszyk
autor tytuł  24h
okładka książki - Wybrane metody analizy żywności. Oznaczenie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń - Maria Małeckaokładka książki - Wybrane metody analizy żywności. Oznaczenie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń - Maria Małecka

Wybrane metody analizy żywności. Oznaczenie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń

książka

Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Oprawa: miękka
Ilość stron: 180 s.
Wymiar: 167x240 mm
EAN: 9788374172165
ISBN: 9788374172165
ISSN: 1427-1117
Data: 2001-01-01
Cena wydawcy: 24.00 zł
pozycja niedostępna

Opis produktu:

Materiały Dydaktyczne nr 196. Wydanie 2 poprawione.

Oceń, napisz recenzję/opinię
  Bądź pierwszy - napisz opinię!

Kupujący tę pozycję zamówili również:

Zobacz również inne podobne pozycje dostępne w księgarni:

okładka książki - Chemia żywności cz. 1. Składniki żywności - Wydawnictwo WNT

Chemia żywności cz. 1. Składniki żywności
Rok wydania: 2014
Oprawa: miękka
okładka książki - Chemia wokół nas. Chemia w kuchni - Katarzyna Dobrosz Teperek
Katarzyna Dobrosz-Teperek, Beata Dasiewicz
Chemia wokół nas. Chemia w kuchni
Rok wydania: 2012
Oprawa: miękka
okładka książki - Chemia analityczna. Analiza miareczkowa i wagowa - Bożena Chmielewska Bojarska
Bożena Chmielewska-Bojarska, Danuta Kaźmierczak
Chemia analityczna. Analiza miareczkowa i wagowa
Rok wydania: 2008
Oprawa: miękka