Logo Księgarni Poczytaj.pl
pokaz koszyk      Koszty dostawy | Regulamin | Pomoc | Kontakt
Karty Płatnicze
autor tytuł  24h
bez kosztów tanie książki Wybrane metody analizy żywności. Oznaczenie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń
Wybrane metody analizy żywności. Oznaczenie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń
»
»

Wybrane metody analizy żywności. Oznaczenie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń

książka

Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Oprawa: miękka
Ilość stron: 180 s.
Wymiar: 167x240 mm
EAN: 9788374172165
ISBN: 9788374172165
ISSN: 1427-1117
Data: 2001-01-01
Cena wydawcy: 24.00 zł
pozycja niedostępna

Opis produktu:

Materiały Dydaktyczne nr 196. Wydanie 2 poprawione.

Oceń, napisz recenzję/opinię
  Bądź pierwszy - napisz opinię!

Kupujący tę pozycję zamówili również:

Ćwiczenia z podstaw chemii środowiska - L. Wachowski - małe zdjęcie
L. Wachowski, P. Kirszensztejn (red.)
Ćwiczenia z podstaw chemii środowiska
Ćwiczenia z chemii i technologii oczyszczania gazów - Jan Adamiec - małe zdjęcie
Jan Adamiec (red.)
Ćwiczenia z chemii i technologii oczyszczania gazów
Aspekty metodyczne i specjacyjne oznaczania pierwiastków śladowych w wodzie metodą atomowej spektrometrii - Danuta Barałkiewicz - małe zdjęcie
Danuta Barałkiewicz
Aspekty metodyczne i specjacyjne oznaczania pierwiastków śladowych w wodzie metodą atomowej...
Ćwiczenia laboratoryjne z chemii dla studentów wychowania technicznego - Aleksandra B. Bojarska - małe zdjęcie
Aleksandra B. Bojarska
Ćwiczenia laboratoryjne z chemii dla studentów wychowania technicznego

Zobacz również inne podobne pozycje dostępne w księgarni:

Chemia żywności cz. 1. Składniki żywności - Wydawnictwo WNT - małe zdjęcie

Chemia żywności cz. 1. Składniki żywności
Rok wydania: 2014
Oprawa: miękka
Chemia wokół nas. Chemia w kuchni - Katarzyna Dobrosz Teperek - małe zdjęcie
Katarzyna Dobrosz-Teperek, Beata Dasiewicz
Chemia wokół nas. Chemia w kuchni
Rok wydania: 2012
Oprawa: miękka
Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów w środkach spożywczych metodą micelarnej chromatografii - Arkadiusz Szymański - małe zdjęcie
Arkadiusz Szymański
Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów w środkach spożywczych...
Oprawa: miękka
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności - Wydawnictwo Uniwersytet Mikołaja Kopernika - małe zdjęcie

Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności
Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka