Logo Księgarni Poczytaj.pl
pokaz koszyk      Koszty dostawy | Regulamin | Pomoc | Kontakt
Karty Płatnicze
rog
rog
Szukaj:

w kategorii:
autor
tytuł
 24h

  Lista wydawnictw
 
bez kosztów tanie książki
Książki
wyprzedaz 2014
»
»
»
książka: Wybrane metody analizy żywności. Oznaczenie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeńksiążka: Wybrane metody analizy żywności. Oznaczenie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń
Maria Małecka (red.)

Wybrane metody analizy żywności. Oznaczenie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń

książka

Wydawnictwo: Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Ilość stron: 180 s.
Oprawa: miękka
Wymiar: 167x240 mm
EAN: 9788374172165
ISBN: 9788374172165
ISSN: 1427-1117
Data: 2001-01-01

Zobacz książki autora:


Cena wydawcy: 24.00 zł
pozycja niedostępna

Produkt, książka chwilowo niedostępna lub nakład wyczerpany
UWAGA!
Jeśli chcecie Państwo otrzymać informacje
o pojawieniu się tego produktu w naszej ofercie,
prosimy o dopisanie swojego adresu e-mail.

e-mail:  

Wybrane metody analizy żywności. Oznaczenie podstawowych składników, substancji... - opis produktu:

Materiały Dydaktyczne nr 196. Wydanie 2 poprawione.

Oceń, napisz recenzję/opinię

  Bądź pierwszy - napisz opinię!

Kupujący tę pozycję zamówili również:

Ćwiczenia z podstaw chemii środowiska
L. Wachowski, P. Kirszensztejn (red.)
Ćwiczenia z podstaw chemii środowiska...
Aspekty metodyczne i specjacyjne oznaczania pierwiastków śladowych w wodzie metodą atomowej spektrometrii absorpcyjnej
Danuta Barałkiewicz
Aspekty metodyczne i specjacyjne oznaczania pierwiastków...
Ćwiczenia z chemii i technologii oczyszczania gazów
Jan Adamiec (red.)
Ćwiczenia z chemii i technologii oczyszczania gazów
Ćwiczenia laboratoryjne z chemii dla studentów wychowania technicznego
Aleksandra B. Bojarska
Ćwiczenia laboratoryjne z chemii dla studentów wychowania technicznego

Zobacz również inne podobne pozycje dostępne w księgarni:

Chemia żywności cz. 1. Składniki żywności
praca zbiorowa
Chemia żywności cz. 1. Składniki żywności
Rok wydania: 2014
Oprawa: miękka
Chemia wokół nas. Chemia w kuchni
Katarzyna Dobrosz-Teperek, Beata Dasiewicz
Chemia wokół nas. Chemia w kuchni
Rok wydania: 2012
Oprawa: miękka
Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów w środkach spożywczych metodą micelarnej chromatografii cieczowej
Arkadiusz Szymański
Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów w...
Oprawa: miękka
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności

Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności
Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka
sprawdz zamowienie
Koszty inpost gratis
bestseller
Technologia przetwórstwa mięsa
Adam Olszewski
Technologia przetwórstwa mięsa
51.27 zł
Podstawy i perspektywy chemii koordynacyjnej. Tom 1. ...
Zofia Stasicka, Grażyna Stochel
Podstawy i perspektywy chemii koordynacyjnej. Tom 1. ...
35.58 zł
Charakterystyka mikrostruktury i właściwości zgrzein ...
Chemiczne metody analizy ilościowej
Andrzej Cygański
Chemiczne metody analizy ilościowej
52.42 zł
Obliczenia z chemii ogólnej i analitycznej dla biologów
Zofia Szponar, Tomasz Pluciński
Obliczenia z chemii ogólnej i analitycznej dla biologów
19.63 zł
Sprawdź swoje zamówienie | Koszyk | Koszty dostawy | Regulamin | Polityka Cookies | Pomoc | Kontakt
Adam GargaśTo nieprawda, że wszystkiemu
winien jest SYSTEM, jeśli coś
nie działa napisz!:
Adam

IE 8.0 © 2002-2015 KRAKÓW
Księgarnia Internetowa Poczytaj.pl,
"Dante" G. Baran, G. Fugiel