Logo Księgarni Poczytaj.pl
pokaz koszyk      Koszty dostawy | Regulamin | Pomoc | Kontakt
Karty Płatnicze
rog
rog
Szukaj:

w kategorii:
autor
tytuł
 24h

  Lista wydawnictw
 
bez kosztów tanie książki
Podręczniki
ZAPŁAĆ MNIEJ ZA WIĘCEJ
Kupując co najmniej 10 tytułów otrzymają Państwo dodatkowy RABAT
»
»
»
»
podręcznik: Produkcja zwierzęca cz. 2. Podręcznikpodręcznik: Produkcja zwierzęca cz. 2. Podręcznik

Produkcja zwierzęca cz. 2. Podręcznik

podręcznik

Wydawnictwo: REA
Rok wydania:
Ilość stron: 368 s.
Oprawa: miękka
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788375441116
ISBN: 9788375441116
Data: 2010-03-19


Cena: 19.99 zł
pozycja niedostępna

Produkt, książka chwilowo niedostępna lub nakład wyczerpany
UWAGA!
Jeśli chcecie Państwo otrzymać informacje
o pojawieniu się tego produktu w naszej ofercie,
prosimy o dopisanie swojego adresu e-mail.

e-mail:  

Produkcja zwierzęca cz. 2. Podręcznik - opis produktu:

Podręcznik stanowi kompendium podstawowej, istotnej dla technika rolnika z zakresu produkcji zwierzęcej, która pomoże ukształtować profesjonalne umiejętności i podstawy zawodowe.

Wiedza z zakresu przedmiotu produkcja zwierzęca jest podana w trzech częściach podręcznika. Jej opanowanie pomoże w realizowaniu przyszłych zadań zawodowych.

W 2 części podręcznika podano informacje dotyczące technologicznych podstaw - chowu i hodowli bydła; - chowu owiec, kóz, trzody chlewnej, koni; - produkcji drobiarskiej.

Oceń, napisz recenzję/opinię

  Bądź pierwszy - napisz opinię!

Kupujący tę pozycję zamówili również:

Produkcja zwierzęca cz. 3. Podręcznik

Produkcja zwierzęca cz. 3. Podręcznik
Ekonomika w rolnictwie cz. 2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik rolnik. Technik ogrodnik. Technik mechanizacji rolnictwa
Roman Jabłonka, Anna Mironiuk
Ekonomika w rolnictwie cz. 2. Podręcznik do nauki...
Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej
Elżbieta Paśnicka, Cezary Skalski
Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej

Zobacz również inne podobne pozycje dostępne w księgarni:

Produkcja zwierzęca. Podręcznik do nauki zawodu technik rolnik, technik ogrodnik, technik mechanizacji rolnictwa cz. 1
Ewa Marciniak-Kulka
Produkcja zwierzęca. Podręcznik do nauki zawodu technik...
Rok wydania: 2014
Oprawa: miękka
Produkcja zwierzęca cz. 2. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik rolnik
Barbara Biesiada-Drzazga, Bronisław Jeleń, Elżbieta Krzęcio, Krzysztof Młynek, Roman Niedziółka
Produkcja zwierzęca cz. 2. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik...
Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka
Produkcja zwierzęca. Podręcznik do nauki zawodu technik rolnik w technikum i szkole policealnej cz. 3
Elżbieta Bombik, Krzysztof Górski, Stanisław Kondracki
Produkcja zwierzęca. Podręcznik do nauki zawodu technik...
Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka
Produkcja roślinna. Podręcznik cz. 1. Technikum
Zbigniew Czerwiński, Alicja Gawrońska-Kulesza, Zbigniew Lenart, Tomasz Sosulski, Anna Wysmułek
Produkcja roślinna. Podręcznik cz. 1. Technikum
Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka
sprawdz zamowienie
języki obce - podręczniki
Koszty inpost gratis
bestseller
Obsługa informatyczna w hotelarstwie. Zeszyt ćwiczeń
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Tom 2 ...
Organizacja pracy w hotelarstwie. Tom 2 cz 1. Nowa ...
Barbara Cymańska-Grabowska,
Organizacja pracy w hotelarstwie. Tom 2 cz 1. Nowa ...
46.01 zł
Obsługa konsumenta. Tom 12 .Zeszyt ćwiczeń. Technik ...
Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Obsługa konsumenta. Tom 12 .Zeszyt ćwiczeń. Technik ...
33.49 zł
Praca biurowa cz. 2. Podręcznk. Zasady korespondencji. ...
Sprawdź swoje zamówienie | Koszyk | Koszty dostawy | Regulamin | Polityka Cookies | Pomoc | Kontakt
Adam GargaśTo nieprawda, że wszystkiemu
winien jest SYSTEM, jeśli coś
nie działa napisz!:
Adam

IE 8.0 © 2002-2015 KRAKÓW
Księgarnia Internetowa Poczytaj.pl,
"Dante" G. Baran, G. Fugiel