Logo Księgarni Poczytaj.pl
pokaz koszyk      Koszty dostawy | Regulamin | Pomoc | Kontakt
Karty Płatnicze
rog
rog
Szukaj:
w kategorii:
autor
tytuł
 24h
bez kosztów tanie książki
»
»
»

Produkcja zwierzęca cz. 2. Podręcznik

podręcznik

Wydawca: REA
Rok wydania:
Oprawa: miękka
Ilość stron: 368 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788375441116
ISBN: 9788375441116
Data: 2010-03-19
Cena: 19.99 zł
pozycja niedostępna

Opis produktu:

Podręcznik stanowi kompendium podstawowej, istotnej dla technika rolnika z zakresu produkcji zwierzęcej, która pomoże ukształtować profesjonalne umiejętności i podstawy zawodowe.

Wiedza z zakresu przedmiotu produkcja zwierzęca jest podana w trzech częściach podręcznika. Jej opanowanie pomoże w realizowaniu przyszłych zadań zawodowych.

W 2 części podręcznika podano informacje dotyczące technologicznych podstaw - chowu i hodowli bydła; - chowu owiec, kóz, trzody chlewnej, koni; - produkcji drobiarskiej.

Oceń, napisz recenzję/opinię
  Bądź pierwszy - napisz opinię!

Kupujący tę pozycję zamówili również:

Produkcja zwierzęca cz. 3. Podręcznik - Wydawnictwo REA - małe zdjęcie

Produkcja zwierzęca cz. 3. Podręcznik
Ekonomika w rolnictwie cz. 2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik rolnik. Technik ogrodnik. Technik mechanizacji - Roman Jabłonka - małe zdjęcie
Roman Jabłonka, Anna Mironiuk
Ekonomika w rolnictwie cz. 2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik rolnik. Technik ogrodnik....
Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej - Elżbieta Paśnicka - małe zdjęcie
Elżbieta Paśnicka, Cezary Skalski
Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej

Zobacz również inne podobne pozycje dostępne w księgarni:

Produkcja zwierzęca. Podręcznik do nauki zawodu technik rolnik, technik ogrodnik, technik mechanizacji - Ewa Marciniak Kulka - małe zdjęcie
Ewa Marciniak-Kulka
Produkcja zwierzęca. Podręcznik do nauki zawodu technik rolnik, technik ogrodnik,...
Rok wydania: 2014
Oprawa: miękka
Produkcja zwierzęca cz. 2. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik rolnik - Barbara Biesiada Drzazga - małe zdjęcie
Barbara Biesiada-Drzazga, Bronisław Jeleń, Elżbieta Krzęcio, Krzysztof Młynek, Roman Niedziółka
Produkcja zwierzęca cz. 2. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu...
Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka
Produkcja zwierzęca. Podręcznik do nauki zawodu technik rolnik w technikum i szkole policealnej cz. 3 - Elżbieta Bombik - małe zdjęcie
Elżbieta Bombik, Krzysztof Górski, Stanisław Kondracki
Produkcja zwierzęca. Podręcznik do nauki zawodu technik rolnik w technikum i...
Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Szkoła ponadgimnazjalna. Technologia gastronimiczna. Podręcznik - Anna Kmiołek - małe zdjęcie
Anna Kmiołek
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Szkoła ponadgimnazjalna. Technologia...
Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka