pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Podstawy żywienia człowieka 2. Podręcznik. Podstawy żywienia i higieny

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2010
Oprawa: miękka
Ilość stron: 228 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788375442663
ISBN: 978-83-7544-266-3
Data: 2010-09-09
pozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Podręcznik do nauczania przedmiotu Podstawy żywienia człowieka w zawodach: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego i kelner.
Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej pokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.

Podręcznik „Podstawy żywienia człowieka 2. Podręcznik. Podstawy żywienia i higieny” - oprawa miękka - Wydawca: REA.