pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń cz. 1. Kwalifikacja T.6

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2014
Oprawa: miękka
Ilość stron: 400 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788302148286
ISBN: 978-83-0214-828-6
Data: 2014-11-24
Cena wydawcy: 47.96 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).

Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii.

Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowania i wydawania potraw.

Wyjaśnia znaczenie słów i terminów stosowanych w gastronomii.

Obfituje w przepisy, według których uczeń może wykonać poszczególne potrawy.

Zawiera cenne wskazówki, ćwiczenia i pytania kontrolne, które sprawdzą się w przygotowaniach do egzaminu praktycznego

Podręcznik „Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń cz. 1. Kwalifikacja T.6” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.