pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności

Dane szczegółowe:
Wydawca: Uniwersytet Mikołaja Kopernika
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 236 s.
Wymiar: 160x220 mm
EAN: 9788323133100
ISBN: 978-83-2313-310-0
Data: 2015-11-09
Cena wydawcy: 26.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Skrypt przeznaczony jest dla studentów stacjonarnych i zaocznych uniwersyteckich, rolniczych oraz przyrodniczych studiów chemicznych o specjalności chemia i analiza żywności. Zawiera informacje dotyczące analizy różnych produktów żywnościowych i surowców stosowanych w produkcji środków spożywczych. Poznanie podstawowych metod analizy oraz ich zastosowanie w późniejszej pracy zawodowej jest niezbędną umiejętnością absolwenta kierunku chemicznego o specjalności żywność lub technologia żywności. Cenne informacje znajdą tu także pracownicy laboratoriów przemysłu spożywczego lub placówek zajmujących się kontrolą jakości żywności.

Książka "Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności" - oprawa miękka - Wydawnictwo Uniwersytet Mikołaja Kopernika. Książka posiada 236 stron i została wydana w 2015 r.