pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin (+ CD)

Autor książki:

Bernhard Gahm

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2012
Oprawa: miękka
Ilość stron: 128 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788379930067
ISBN: 978-83-7993-006-7
Data: 2014-09-05
Cena wydawcy: 22.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób - właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.

Ponad 100 zdjęć oraz: informacje na temat urządzeń i dodatków, dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, porady pozwalające unikać błędów.

Prezentacja na CD Domowy wyrób kiełbas.

Książka "Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin (+ CD)" - Bernhard Gahm - oprawa miękka - Wydawnictwo REA. Książka posiada 128 stron i została wydana w 2012 r.