Logo Księgarni Poczytaj.pl
pokaz koszyk      Koszty dostawy | Regulamin | Pomoc | Kontakt
Karty Płatnicze
rog
rog
Szukaj:

w kategorii:
autor
tytuł
 24h

  Lista wydawnictw
 
bez kosztów tanie książki
Podręczniki
»
»
»
»
Rabat za więcej
podręcznik: Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodycznypodręcznik: Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodyczny

Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz

Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodyczny

Wydawnictwo:

REA


Rok wydania:
Ilość stron: 154 s.
Oprawa: miękka
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788375443783
ISBN: 9788375443783
Data: 2011-09-15


Zobacz podręcznik autora:
,


Cena: 19.99 zł
pozycja niedostępna

Produkt, książka chwilowo niedostępna lub nakład wyczerpany
UWAGA!
Jeśli chcecie Państwo otrzymać informacje
o pojawieniu się tego produktu w naszej ofercie,
prosimy o dopisanie swojego adresu e-mail.

e-mail:  

Opis: Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodyczny (podręcznik)

Poradnik metodyczny dla nauczycieli uczących w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego.


Napisz recenzję/opinię

  Bądź pierwszy - napisz opinię!

Kupujący tę pozycję zamówili również:

Podstawy żywienia człowieka 2. Podręcznik. Podstawy żywienia i higieny
Dorota Czerwińska
Podstawy żywienia człowieka 2. Podręcznik. Podstawy żywienia i higieny
Podstawy żywienia człowieka 1. Podręcznik. Podstawy żywienia i higieny
Dorota Czerwińska
Podstawy żywienia człowieka 1. Podręcznik. Podstawy żywienia i higieny
Obsługa gości konsumentów cz. 1. Poradnik metodyczny
Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Obsługa gości konsumentów cz. 1. Poradnik metodyczny
Obsługa gości konsumentów cz. 2. Poradnik metodyczny
Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Obsługa gości konsumentów cz. 2. Poradnik metodyczny
Obsługa gości (konsumentów) cz. 2. Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja
Obsługa gości (konsumentów) cz. 2. Podręcznik...

Zobacz również inne podobne pozycje dostępne w księgarni:

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1. Podręcznik
Aleksandra Procner
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1. Podręcznik
Rok wydania: 2009
Oprawa: miękka
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6.2
Marzanna Zienkiewicz
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3. Wyposażenie...
Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
Witold Jastrzębski
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
Rok wydania: 2009
Oprawa: miękka
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach
Ewa Superczyńska
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach...
Rok wydania: 2005
Oprawa: miękka
sprawdz zamowienie
języki obce - podręczniki
bestseller
Monter maszyn i urządzeń. Podręcznik do nauki zawodów ...
Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń ...
Iwona Namysław, Lidia Górska
Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń ...
35.29 zł
Sporządzanie kosztorysów. Podręcznik do nauki zawodów ...
Testy i zadania praktyczne. Technik budownictwa. Kwalifikacja ...
Sprzedaż towarów cz. 1. Zasadnicza szkoła zawodowa. ...
Donata Andrzejczak, Agnieszka
Sprzedaż towarów cz. 1. Zasadnicza szkoła zawodowa. ...
26.25 zł
Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodyczny
Sprawdź swoje zamówienie | Koszyk | Koszty dostawy | Regulamin | Polityka Cookies | Pomoc | Kontakt
Adam GargaśTo nieprawda, że wszystkiemu
winien jest SYSTEM, jeśli coś
nie działa napisz!:

Adam

IE 8.0 © 2002-2014 KRAKÓW
Księgarnia Internetowa Poczytaj.pl,
"Dante" G. Baran, G. Fugiel