pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Wybrane metody analizy żywności. Oznaczenie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń

Autor książki:

Maria Małecka

(red.)
Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Oprawa: miękka
Ilość stron: 180 s.
Wymiar: 167x240 mm
EAN: 9788374172165
ISBN: 978-83-7417-216-5
ISSN: 1427-1117
Data:2001-01-18
Cena wydawcy: 24.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Materiały Dydaktyczne nr 196.
Wydanie 2 poprawione.

Książka "Wybrane metody analizy żywności. Oznaczenie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń" - Maria Małecka (red.) - oprawa miękka - Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu.