pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Ciasta zawsze udane. Biszkoptowe, drożdżowe, kruche

Dane szczegółowe:
Wydawca: Prószyński
Rok wyd.: 2014
Oprawa: twarda
Ilość stron: 384 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788379610754
ISBN: 978-83-7961-075-4
Data: 2014-11-19
Cena wydawcy: 39.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Często strach przed nieudanym wypiekiem powstrzymuje nas od zabrania się do pieczenia. Gotowanie często wydaje się łatwiejsze niż pieczenie. Postanowiliśmy więc przybliżyć Państwu temat pieczenia i przygotowaliśmy książkę z przepisami na ciasta które naszym zdaniem zawsze się udają jeśli tylko trzymamy się - przynajmniej na początku - przepisu. Dzięki obszernemu wstępowi dotyczącemu pieczenia i przygotowania ciast drożdżowych kruchych biszkoptów oraz ciasteczek dowiecie się Państwo jakie produkty są najlepsze ile czasu należy piec różne ciasta które ciasta wstawiamy do nagrzanego piekarnik a także jak przygotować poszczególne rodzaje ciast. Dodaliśmy także rozdział z przepisami na ciasta bez pieczenia ponieważ nie tylko zawsze się udają ale szybko się je przygotowuje i nie trzeba piec.

Książka "Ciasta zawsze udane. Biszkoptowe, drożdżowe, kruche" - oprawa twarda - Wydawnictwo Prószyński. Książka posiada 384 stron i została wydana w 2014 r.