pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Wędzenie mięsa i ryb oraz budowa wędzarni

Autor książki:

Franciszek Wolski

Dane szczegółowe:
Wydawca: Arystoteles
Rok wyd.: 2013
Oprawa: miękka
Ilość stron: 64 s.
Wymiar: 160x240 mm
EAN: 9788363803247
ISBN: 978-83-6380-324-7
Data: 2013-10-17
pozycja niedostępna

Opis książki:

Praktyczny poradnik dla amatorów wędzenia.

Jak samodzielnie zbudować przydomową wędzarnię.

Metody wędzenia.

Dobór drewna i trocin.

Sposoby wytwarzania dymu.

Porady dotyczące wędzenia mięsa, kiełbas i ryb.

Proste i wyrafinowane przepisy kulinarne.

Książka "Wędzenie mięsa i ryb oraz budowa wędzarni" - Franciszek Wolski - oprawa miękka - Wydawnictwo Arystoteles. Książka posiada 64 stron i została wydana w 2013 r.