pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Szkoła ponadgimnazjalna. Technologia gastronimiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych cz. 1

Grzyby - jadalne, trujące - zbieranie grzybów
Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2016
Oprawa: miękka
Ilość stron: 344 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788302135880
ISBN: 978-83-0213-588-0
Data: 2013-09-17
79.93 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Opis podręcznika:

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich). Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Podręcznik „Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Szkoła ponadgimnazjalna. Technologia gastronimiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych cz. 1” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 79.93 zł. Zapraszamy na zakupy!