pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Wielki leksykon kulinarny

Autor książki:

F. Jurgen Herrmann

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2013
Oprawa: twarda
Ilość stron: 1070 s.
Wymiar: 175x250 mm
EAN: 9788375445947
ISBN: 978-83-7544-594-7
Data: 2013-03-22
Cena wydawcy: 99.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Obszerne, nowoczesne wydanie encyklopedyczne, prezentujące szeroką wiedzę kulinarną z zakresu kuchni polskiej i międzynarodowej Książka zawiera ponad 17 000 haseł uporządkowanych alfabetycznie oraz około 1100 kolorowych ilustracji, zapoznaje ze składnikami zarówno klasycznych dań, jak też tymi, które pozwalają na przyrządzenie modnych potraw z kuchni różnych narodów. Leksykon adresowany jest do osób, które dopiero rozpoczynają kształcenie w branży gastronomicznej, oraz tych, które już pracują zawodowo, do pracowników gastronomii, techników żywienia i osób pracujących w handlu artykułami spożywczymi oraz do wszystkich, którzy chętnie gotują i pasjonują się sztuką kulinarną.

Książka "Wielki leksykon kulinarny" - F. Jurgen Herrmann - oprawa twarda - Wydawnictwo REA. Książka posiada 1070 stron i została wydana w 2013 r.