Mięsa, kiełbasy, wędliny 250 przepisów - Książka

Strona Główna Księgarni.
pokaz koszyk        zkoszty wysyłkiregulaminpomocKontaktmail
Karty Płatnicze
p Książki l Podręczniki l Audiobook l mapy l Antykwariat l Muzyka l Filmy l Nowości l Bestseller k
rog rog
Szukaj:

w kategorii:
autor
tytuł
 24h
bez kosztów tanie książki
Książki
Podręczniki szkolne

wstecz Książka z kategorii: Poradniki » Kuchnia

książka
Mięsa, kiełbasy, wędliny 250 przepisów
powiększ

Mięsa, kiełbasy, wędliny 250 przepisów

Wydawnictwo: Olimp Media
Rok wydania:
Ilość stron: 304 s.
Oprawa: miękka
Wymiar: 165x240 mm
ISBN: 9788377070840




Zobacz książki wydawcy:
Wydawnictwo Olimp Media

Produkt, książka chwilowo niedostępna lub nakład wyczerpany
Sprawdź inne podobne dostępne produkty lub wydania:
powiększ Zbigniew Prokopczuk
Domowe kiełbasy i wędliny we współczesnej kuchni
powiększ Warren R. Anderson
Domowe kiełbasy. 100 najlepszych przepisów
powiększ Warren R. Anderson
Domowe kiełbasy. 100 najlepszych przepisów
powiększ Cosima Bellersen Quirini
Domowy wyrób wędlin. Kiełbasy, szynki, pasztety, podroby

UWAGA!
Jeśli chcecie Państwo otrzymać informacje
o pojawieniu się tego produktu w naszej ofercie,
prosimy o dopisanie swojego adresu e-mail.

e-mail:  

W niniejszej publikacji zebraliśmy przepisy na smakowite dania z drobiu, wieprzowiny, cielęciny, wołowiny, a nawet dziczyzny, królika i jagnięciny.

Najwięcej receptur przedstawiamy na specjały pieczone (także na ruszcie) i duszone.

Prezentujemy również wiele ciekawych pomysłów na potrawy smażone oraz gotowane - np. potrawkę z kury z rodzynkami, kieszonki schabowe z ananasem czy medaliony z piersi indyka.

Ponadto podajemy przepisy na wędliny - kiełbasy, kaszankę, pasztety, szynki czy baleron - które bez trudu przyrządzisz samodzielnie.


Poleć na: Udostępnij na Facebooku
Zobacz również inne podobne pozycje dostępne w księgarni:
powiększ

Aromatyczne dania z mięsa

Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka

W tej książce zebraliśmy przepisy na specjały z drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, jak również z mniej popularnych gatunków mięsa: dziczyzny, królika i jagnięciny. Nie zapomnieliśmy także o podrobach. Podajemy wypróbowane pomysły na dania mięsne pieczone, smażone, duszone i gotowane. Stworzyliśmy poradnik zarazem różnorodny i uniwersalny

>> czytaj więcej
powiększ praca zbiorowa

Mięsa duszone i gotowane. Sprawdzone przepisy

Rok wydania: 2013
Oprawa: twarda

Proponujemy przepisy na dania duszone i gotowane z różnych rodzajów mięsa - drobiu wieprzowiny wołowiny cielęciny a nawet królika jagnięciny oraz dziczyzny. Dowiesz się jak przyrządzić potrawkę z kury z rodzynkami udka kurczaka z włoską kapustą krokiety cielęce ze szpinakiem szynkę duszoną w sosie koperkowym roladę wołową z kaszą. Przedstawiamy

>> czytaj więcej
powiększ Brigit Binns

Mięso pyszne i soczyste

Rok wydania: 2013
Oprawa: twarda

?Mięso pyszne i soczyste? to nowoczesna i niezwykle zajmująca książka kucharska prezentująca ponad 100 smakowitych przepisów na dania mięsne z wołowiny, wieprzowiny, cielęciny, a także jagnięciny. Autorka zapoznaje czytelnika z tradycyjnymi i nowoczesnymi technikami gotowania, wzbogacającymi smak potraw.  Ponadto książka zawiera porady kulinarne

>> czytaj więcej
powiększ

Żeberka karkówka i golonka. Sprawdzone przepisy

Rok wydania: 2012
Oprawa: twarda

Prezentujemy zestaw przepisów na żeberka, karkówkę i golonkę w różnych wydaniach ? znajdziesz tu smakowite potrawy smażone, pieczone (także na ruszcie), duszone oraz gotowane. Dowiesz się, jak przyrządzić takie specjały, jak: żeberka w sezamie, żeberka z jabłkami, roladę z karkówki, słodko-ostre steki z karkówki, golonkę duszoną w piwie czy

>> czytaj więcej

Zobacz również inne pozycje wydawnictwa "Olimp Media" dostępne w księgarni:
powiększ

Domowe kiełbasy i wędliny we współczesnej kuchni - Przekonaj się, że domowy wyrób wędlin może stać się prawdziwą pasją! Znajdziesz tu receptury nie tylko na kiełbasy, ale także na produkty z podrobów (pasztety, wątrobianki, kaszanki, salcesony)
>> czytaj więcej

powiększ

Mięsa na zimno - Prezentujemy przepisy na tatary, carpaccio, mięsa w galarecie i sałatki z ich dodatkiem. Ponadto przedstawiamy receptury na domowe wędliny ? mięsa pieczone i parzone, wątrobianki oraz całą
>> czytaj więcej

powiększ

Przysmaki z podrobów - Podroby w dawnej kuchni polskiej cieszyły się dużą popularnością i były uważane za szczególny przysmak. W niniejszej publikacji zebraliśmy receptury na specjały z wątroby, flaków, serc,
>> czytaj więcej

powiększ

Szaszłyk i kebab - Prezentujemy zestaw przepisów na niezwykle popularne w naszym kraju szaszłyki i kebaby ? te wywodzące się z kuchni orientalnej specjały można przyrządzić na mnóstwo sposobów. Znajdziesz
>> czytaj więcej


sprawdz zamowienie
Koszty inpost gratis
bestseller
powiększ189 Przepisów Siostry Marii
autor:
cena: 26.21 zł
powiększKarolina na detoksie. Oczyszczanie organizmu ...
autor: Maciej Szaciłło, Karolina Kopocz
cena: 27.49 zł
powiększCudowna medycyna Świętej Hildegardy ...
autor: Gottfried Hertzka
cena: 23.28 zł
4. Metoda 100. Licz tylko kalorie cukru ...
autor: Jorge Cruise
cena: 27.17 zł
5. Nie ma przyzwolenia na choroby
autor: Stefania Korżawska
cena: 13.92 zł
6. Grupa krwi a odżywianie
autor: Urszula Lemańska
cena: 22.14 zł
7. Mateusz Gessler. Moja kuchnia Polska
autor: Mateusz Gessler
cena: 29.63 zł
8. Ciasta i ciasteczka Siostry Marii
autor: praca zbiorowa
cena: 34.51 zł
9. Moje wypieki i desery
autor: Dorota Świątkowska
cena: 53.80 zł
10. Pizza, focaccia, bruschetta, piada
autor: Mira Bernardes-Rusin
cena: 8.03 zł
Sprawdź swoje zamówienie | Koszyk | Koszty dostawy | Regulamin | Polityka Cookies | Pomoc | Kontakt

Adam Gargaś To nieprawda, że wszystkiemu winien jest SYSTEM, jeśli coś nie działa napisz!: Adam
IE 6.0 © 2002-2014 KRAKÓW
Księgarnia Internetowa Poczytaj.pl,
"Dante" G. Baran, G. Fugiel