pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Mięsa, kiełbasy, wędliny 250 przepisów

Dane szczegółowe:
Wydawca: Olimp Media
Rok wyd.: 2011
Oprawa: miękka
Ilość stron: 304 s.
Wymiar: 165x240 mm
EAN: 9788377070840
ISBN: 978-83-7707-084-0
Data: 2011-11-02
pozycja niedostępna

Opis książki:

W niniejszej publikacji zebraliśmy przepisy na smakowite dania z drobiu, wieprzowiny, cielęciny, wołowiny, a nawet dziczyzny, królika i jagnięciny.
Najwięcej receptur przedstawiamy na specjały pieczone (także na ruszcie) i duszone.
Prezentujemy również wiele ciekawych pomysłów na potrawy smażone oraz gotowane - np. potrawkę z kury z rodzynkami, kieszonki schabowe z ananasem czy medaliony z piersi indyka.
Ponadto podajemy przepisy na wędliny - kiełbasy, kaszankę, pasztety, szynki czy baleron - które bez trudu przyrządzisz samodzielnie.

Książka "Mięsa, kiełbasy, wędliny 250 przepisów" - oprawa miękka - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 304 stron i została wydana w 2011 r.